Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Vanzari ferme Prahova Urlati. Vanzare ferma cu teren 540.000 mp: euro ferma Urlati. Cumpar ferma ecologica Urlati: bio ferma, anunturi ferma. Podgorie de vita nobila cu conac deosebit

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Ferma cu 540.000 mp teren (54 ha) in Urlati, Prahova
Jan 31, 2019 Jan 31, 2019 Proprietatea propusa spre vanzare este situata in localitatea Urlati, judetul Prahova, avand acces direct din drum asfaltat. Este compusa dintr-o suprafata totala de 49 de hectare + 5 hectare achizitionate recent + 4 hectare inchiriate structurate astfel: 1. 43 de hectare de vita de vie urmatoarea compozitie: - Cabernet Sauvignon 18 ha (anul 4 si 7, Franta) - Feteasca Neagra 7 ha (anul 4 si 7, Franta) - Riesling 4 ha (anul 5, Austria) - Sauvignon Blanc 11 ha (anul 2 si 5, Franta + Austria) - Shiraz 3 ha (anul 4, Franta) Vita de vie este de cea mai inalta calitate, atent ingrijita si are o productie deosebita de struguri folositi pentru vinurile de cea mai inalta calitate, destinate catre export. La ora actuala, strugurii sunt comercializati catre producatori de vinuri renumiti, insa noul proprietar poate cu usurinta sa isi edifice propria crama si sa produca vin. 2. 6 hectare structurate astfel: - Curti - constructii 0, 220 ha - Drumuri - alei 0, 650 ha - Taluz 1, 130 ha - Suprafete pregatite pentru amenajat cu vita-de-vie in primavara 4, 000 ha. Intreaga suprafata este ingradita, exista drumuri lasate pentru ingrijirea si exploatarea optime ale vitei-de-vie. Exista 4 tractoare si utilaje noi import Italia. Exista posibilitatea de a se extinde proprietatea cu cel putin inca 10 hectare, dar se mai pot achizitiona si alte proprietati. Intre timp s-au mai achizitionat o masina de stropit, o remorca de inox si o autoutilitara. In cadrul acestei proprietati exista o cladire administrativa ce se poate extinde, in care gasim o camera cu baie pentru administrator, un depozit pentru strugurii culesi si birouri. Exista si o mica hala metalica pentru depozitarea utilajelor. Totodata pe aceasta proprietate regasim un mic conac boieresc amenajat rustic, lux, mobilat cu mobila veche de cea mai inalta calitate structurat astfel: - la subsol exista beci si spatii de depozitare. - la parter se afla un living spatios cu semineu, o sufragerie, 2 dormitoare, o mica bucatarie si o baie cu cabina de dus. Conacul beneficiaza de toate imbunatatirile necesare la cele mai inalte standarde de calitate. Ca sistem de incalzire regasim un semineu functional si sobe de teracota traditionale, avand un design unic. Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent, canalizare. Pretul pentru aceasta proprietate imobiliara este de 1. 600. 000 Euro. Pentru informatii suplimentare contactati-ma: Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov. Tel: 0744121767.

Podgorie de vita nobila cu conac deosebit

Ferma cu 540.000 mp teren (54 ha) in Urlati, Prahova

Ferma cu suprafaţa utila de 490.000 m2.
Supraf. teren: 540.000 m2 (54 ha). Are 1 grup sanitar.
ID: 199577 | actualizat acum 6 luni
Oferta Cel Mai Bun Pret de vanzare
prezentare anunt imobiliar
  • Prahova
  • Localitate: Urlati
  • Suprafata utila: 490.000 m2
  • Suprafata teren: 540.000 m2 (54 ha)
  • Deschidere: 3.000 m
  • Numar camere: 4
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • Destinatie recomandata: Agricultura

Alte informatii:

Proprietatea propusa spre vanzare este situata in localitatea Urlati, judetul Prahova, avand acces direct din drum asfaltat.
Este compusa dintr-o suprafata totala de 49 de hectare + 5 hectare achizitionate recent + 4 hectare inchiriate structurate astfel:
1. 43 de hectare de vita de vie urmatoarea compozitie:
- Cabernet Sauvignon 18 ha (anul 4 si 7, Franta)
- Feteasca Neagra 7 ha (anul 4 si 7, Franta)
- Riesling 4 ha (anul 5, Austria)
- Sauvignon Blanc 11 ha (anul 2 si 5, Franta + Austria)
- Shiraz 3 ha (anul 4, Franta)
Vita de vie este de cea mai inalta calitate, atent ingrijita si are o productie deosebita de struguri folositi pentru vinurile de cea mai inalta calitate, destinate catre export.
La ora actuala, strugurii sunt comercializati catre producatori de vinuri renumiti, insa noul proprietar poate cu usurinta sa isi edifice propria crama si sa produca vin.
2. 6 hectare structurate astfel:
- Curti - constructii 0, 220 ha
- Drumuri - alei 0, 650 ha
- Taluz 1, 130 ha
- Suprafete pregatite pentru amenajat cu vita-de-vie in primavara 4, 000 ha.
Intreaga suprafata este ingradita, exista drumuri lasate pentru ingrijirea si exploatarea optime ale vitei-de-vie.
Exista 4 tractoare si utilaje noi import Italia.
Exista posibilitatea de a se extinde proprietatea cu cel putin inca 10 hectare, dar se mai pot achizitiona si alte proprietati.
Intre timp s-au mai achizitionat o masina de stropit, o remorca de inox si o autoutilitara.
In cadrul acestei proprietati exista o cladire administrativa ce se poate extinde, in care gasim o camera cu baie pentru administrator, un depozit pentru strugurii culesi si birouri.
Exista si o mica hala metalica pentru depozitarea utilajelor.
Totodata pe aceasta proprietate regasim un mic conac boieresc amenajat rustic, lux, mobilat cu mobila veche de cea mai inalta calitate structurat astfel:
- la subsol exista beci si spatii de depozitare.
- la parter se afla un living spatios cu semineu, o sufragerie, 2 dormitoare, o mica bucatarie si o baie cu cabina de dus.
Conacul beneficiaza de toate imbunatatirile necesare la cele mai inalte standarde de calitate.
Ca sistem de incalzire regasim un semineu functional si sobe de teracota traditionale, avand un design unic.
Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent, canalizare.
Pretul pentru aceasta proprietate imobiliara este de 1. 600. 000 Euro.
Pentru informatii suplimentare contactati-ma:
Consultant imobiliar - Boznea Ionut, Brasov.
Tel: 0744121767.
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 199577 Nume: Boznea Ionut
Actualizata: acum 6 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 31482 ori Oferte în portofoliu: 20
Vizualizata de: 2817 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 1 modificare de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 08.12.2016 Intrebari 0; Raspunsuri:
Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului